Bebaré Charcoal Puri-Detox Tissue Mask

Bebaré Charcoal Puri-Detox Tissue Mask
Bebaré Charcoal Puri-Detox Tissue Mask Bebaré Charcoal Puri-Detox Tissue Mask

Innovatiivinen aktiivihiiltä sisältävä kangasnaamio poistaa ihosta ylimääräisen rasvan ja kuonaaineet.

8,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

AC.NET™ on naamion sisältämä happoyhdistelmä, joka vähentää hyperkeratoosia, tulehduksia ja bakteereiden kasvamista iholla. Po-reAway® auttaa vähentämään ihohuokosten tukkeutumista ja ihon epäpuhtauksia ja supistaa ihohuokosia. Auttaa pitämään ihon terveenä ja puhtaana. Vähentää ihon liiallista kiiltoa. Sopii ihanteellisesti rasvoittuvalle iholle. Viilentää ihoa kevyesti. 

TÄRKEIMMÄT VAIKUTTAVAT AINEET

AC.NET™ Osmoottinen geeli, jossa yhdistyvät oleanolihappo ja NDGA-happo. Yhdiste auttaa hillitsemään bakteereiden kasvua, ja se on ihanteellinen vaikuttava aine rasvoittuvalle iholle.

PoreAway® on vaikuttava aine, jota saadaan kreikkalaisella Chioksen saarella kasvavan puun kuoresta. Se supistaa ihohuokosia ja poistaa ihon liiallista kiiltoa. Se myös auttaa pitämään ihon puhtaana koko päivän, supistaa ihohuokosia ja vähentää rasvoittuvan ihon kiiltoa, epäpuhtauksia ja tukkeutuneita ihohuokosia.

B6-vitamiini säätelee ihon talineritystä. Se myös auttaa edistämään ihon hyvinvointia ja kauneutta.

KÄYTTÖ

Avaa pakkaus ja ota taiteltu naamio pakkauksesta. Aseta naamio kasvoille siten, että reunojen kiinnitykset ulottuvat korvien taakse. Naamion alaosa levitetään leuan päälle ja kiinnikkeet vedetään korvien yli. Anna naamion vaikuttaa 15–20 minuuttia, poista naamio ja hiero jäljelle jäänyt seerumi ihoon.

INCI: AQUA, PHENOXYETHANOL, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, CAPRYLYL GLYCOL, LYSOLECITHIN, SCLEROTIUM GUM, PEG-60 ALMOND GLYCERIDES, PYRIDOXINE Hcl, CHLORPHENESIN, PULLULAN, XANTHAN GUM, PARFUM (FRAGRANCE), TOCOPHEROL, ALCOHOL, SODIUM PHYTATE, LIMONENE, SODIUM HYDROXIDE, LINALOOL, SILICA, LECITHIN, PISTACIA LENTISCUS (MASTIC) GUM, SODIUM CITRATE, CITRAL, CARBOMER, CITRIC ACID, NORDIHYDROGUAIARETIC ACID, OLEANOLIC ACID, SODIUM METABISULFITIE, BIOTIN

PAKKAUSKOKO

Pakkauksessa on yksi kangasnaamio, 23 ml.

Parabeeniton ja säilöntäaineeton!

Pituus:
0.5 cm
Korkeus:
14 cm
Leveys:
12 cm
Paino:
33 g
Arvostelut 0 arvostelua