Epsom Salts Kylpykiteet Ocean Breeze

Epsom Salts Kylpykiteet Ocean Breeze
Epsom Salts Kylpykiteet Ocean Breeze
Tuotetta rajoitettu erä.
2,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Epsom kylpysuola Ocean Breeze sisältää luonnollisia magnesiumsulfaatti kiteita ja eteerisiä öljyjä. Epsom-suola imeytyy ihon kautta nopeasti ja tehokkaasti nostaen magnesiumin tasoa elimistössä. Epsom-suolaa käytetään perinteisesti yleisen hyvinvoinnin ylläpitoon, kramppeihin, suonenvetoihin, kipeiden ja väsyneiden jalkojen, lihasten ja nivelien hoitoon sekä iho-ongelmiin. Korkean magnesiumpitoisuuden ansiosta Epsom-suola poistaa tehokkaasti kuolleen ihosolukon ja muut epäpuhtaudet sekä ylläpitää ihon kosteustasapainoa. Eteeriset öljyt tarjoavat rentouttavan kylpykokemukseen.

Käyttö: kokokylpy, jalkakylpy : n 2 kourallista per kylpy ja nauti vähintään 20 min, että kaikki vaikuttavat aineet ehtisi imeytyä. Vain ulkoiseen käyttöön! Vältä kosketusta silmiin, ei lasten ulottuville.Konsultoitava lääkärin kanssa seuraavissa tapauksissa: epilepsia, korkea verenpaine tai muu terveydentila, raskaus ja imettäminen.

Koko:450 g

INCI: Magnesium Sulphate, Parfum, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Citronellol, Alpha Isomethyl Ionone, Lime (Citrus Aurantifolia) Extract, Osmanthus Fragrans Flower Extract, CI42090

Pituus:
6 cm
Korkeus:
21 cm
Leveys:
14 cm
Paino:
466 g
Arvostelut 0 arvostelua