Kosteuttava Kakadu Plum pakkaus

Kosteuttava Kakadu Plum pakkaus
Kosteuttava Kakadu Plum pakkaus

Kakadu Plum naamio 200ml + Kakadu Plum Seerumi 100ml

47,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Apis Kakadu Plum Voidemainen naamio 200ml 

Kevyt voidemainen naamio, missä pääraaka-aineena on Australian Kakadu luumun uute ja tunnetaan erittäin korkean C-vitamiini pitoisuuden ansiosta. Antioksidanttinen ja ikääntymisen vastainen vaikutus. Koostumusta on parannettu chia siemen, kirsikan, mangon ja ekoloogisten goija marjojen uutteilla. Naamio palauttaa  lipidien tasapainon sekä vahvistaa luonnollista vastustuskykyä. Hyaluronihapolla ja d-panthenolilla on syväkosteuttava ja tasoittava vaikutus. Iho näyttää terveelle, raikkaalle ja hehkuvalle.

Kenelle: Normaalille ja kuivalle iholle.

INCI:  Aqua, Soybean Oil, Glycerin, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract, Cetearyl Alcohol/Ceteareth 20, Sodium Hyaluronate, Prunus Cerasus Extract, Mangifera Indica Fruit Extract, Prunus Domestica Seed Oil, Chia Seed Oil, Carbomer, Triethanolamine, D-panthenol, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Lycium Barbarum Fruit Extract, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Parfum.

Apis Kakadu Plum Seerumi 100ml 

Kevyt seerumi, missä pääraaka-aineena on Australian Kakadu luumun uute ja tunnetaan erittäin korkean C-vitamiini pitoisuuden ansiosta. Antioksidanttinen ja ikääntymisen vastainen vaikutus. Koostumusta on parannettu chia siemen, kirsikan, mangon ja ekoloogisten goija marjojen uutteilla. Tarjoaa iholle maksimaalisen ravinnon, elinvoimaisuuden ja kosteutuksen. Seerumi stimuloi voimakkaasti kollageenin ja elastiinin synteesiä, auttaa ylläpitämään pitkään  ihon tervettä ulkonäköä. Orgaanisen luumunsiemenöljyn, chia-siemenöljyn, hyaluronihapon, elastiinin ja kollageenin synergistisen toiminnan ansiosta se tekee elottomasta ihosta välittömästi elastisen, säteilevän terveen ja energisesti hehkuvan. 

INCI: Aqua, Soybean Oil, Glycerin, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract, Sodium Hyalu- ronate, Prunus Domestica Seed Oil, Salvia Hispanica (Chia) Seed Oil, Coco-Caprylate/Caprate, Cetearyl Alcohol & Ceteareth 20, Prunus Cerasus Extract, Mangifera Indica Fruit Extract, Lycium Barbarum Fruit Extract, Carbomer, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Sodium Polyacrylate Starch, Triethanolamine, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Parfum.

Arvostelut 0 arvostelua