Mesopen kasvohoito

Mesopen kasvohoito
Mesopen kasvohoito
115,00 €
Sisältää alv. 24 %

Mesopen kasvohoito, sis. kemiallisen kuorinnan

Sisältää alkupuhdistuksen, kemiallisen kuorinnan, Mesopen käsittely nano-neuloilla, tehoseerumin, okluusio- tai kangasnaamion, hoitovoiteen.

Mesopen on elektroninen mesoterapiakynä joka edistää elimistön tuottaman kollageenin kasvua käsitellyllä alueella ja takaa pitkäaikaiset hoitotulokset, sekä edistää ihonhoitotuotteiden imeytymistä syvemmälle ihokudokseen. Hoito on hyvä ehkäisemään juonteiden muodostumista sekä korjaamaan jo ilmestyneitä ryppyjä. 

 Erinomainen hoitomuoto myös veltostuneelle ja auringon vaurioittamalle iholle, laajentuneisiin huokosiin ja acnearpiin, sekä couperosan vahvistamiseen ja hyperpigmentaatioon. Voidaan käyttää myös silmänympärysalueella ja päänahkaan. Hoidon jälkeinen paranemisaika on lyhyt, eikä hoito aiheuta iholle pysyviä vaurioita. Hoitomuoto soveltuu kaikille ihotyypeille. Hoito on kivuton.

Mesoterapia toimii parhaiten sarjahoitona, vaikkakin tuloksia näkyy jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Sarjahoidossa toimenpide tehdään kolme kertaa 3 viikon välein. Hoitotulosten ylläpitoon riittää yksi mesoterapiakäsittely aina vuodenajan vaihtuessa.

.

Osta palvelu verkosta ja varaa hoito Avoinna24.fi Hemmotteluhoitolat. 

- Verkkokaupassa maksuvälineenä käy myös verkkokaupan lahjakortti! 

- Verkkokaupan lahjakortti ei sovellu maksuvälineeksi hoitolalla ja päinvastoin, hoitolalta ostettu ei sovellu verkkokauppaan.

Arvostelut 0 arvostelua