Timanttihionta

Timanttihionta
Timanttihionta
65,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Kenelle: normaalille, rasvaiselle, epäpuhtaalle, pintakuivalle, ikääntyvälle ja elottomalle iholle.

Vasta-aiheita: ihosairaudet, esim. akuutti herpes tai vyöruusu. Psoriasis, tarttuvat ihotaudit. Ei kortisonikuurin tai aknelääkityksen aikana.

Alkupuhdistus, tarvittaessa entsymaattinen kuorinta, timanttihionta, kevyt hieronta tai ultraääni-imeytys, tehoseerumi, okluusio- tai voidemainen naamio, loppuvoiteet.

Timanttihionta on tehokas ihoa kirkastava, puhdistava ja uudistava hoito. Sen avulla voidaan vaikuttaa erityypppisiin ongelmiin kuten epäpuhtauksiin, sameuteen, tukkoisuuteen, pigmenttiläiskiin, pintaryppyihin sekä aknen jättämiin pinnallisiin arpiin. Parhaimman tuloksen saa sarjahoidosta - 3-6 kertaa 1-2 viikon välein, mutta jo yksikin hoitokerta kirkastaa ja tasoittaa ihoa. 

Hoito tehdään laitteella, joka perustuu erilaisiin timanttihoitopäihin sekä säädettävään alipaineimuun. 

Hoitopäivänä ei suositella saunomista eikä hikiliikuntaa. Tätä hoitoa ei suositella myöskään ennen aurinkolomamatkaa, koska iho on hoidon jälkeen erityisen altis UV-säteilylle ja mahdollisen pigmentoitumisen riski moninkertaistuu. Hoidon jälkeen on vältettävä aurinko-  tai solariumaltistusta noin yhden viikon ajan.  Mikäli aurinkoaltistus on mahdollinen, iho on suojattava korkealla +50 suojakertoimella. Huomioithan myös, että jos kasvoille on tehty kemiallisia kuorintoja tai voimakkaita A-vitamiinihoitoja, niin niistä on oltava vähintään kuukausi aikaa ennen timanttimikrohiontaa.


Osta palvelu verkosta ja varaa hoito Avoinna24.fi Hemmotteluhoitolat. 

- Verkkokaupassa maksuvälineenä käy myös verkkokaupan lahjakortti! 

- Verkkokaupan lahjakortti ei sovellu maksuvälineeksi hoitolalla ja päinvastoin, hoitolalta ostettu ei sovellu verkkokauppaan.

Arvostelut 0 arvostelua